(Tip) een unieke foodtruck huren voor uw feest!

Op een festival mag het niet ontbreken, catering van hoogstaande kwaliteit. Of dat nou met pannenkoeken, pizza’s een patatkraampje of Chinese gerechten is, er simpel gezegd voedsel aanwezig te zijn. Datzelfde geldt ook voor een bedrijfs- of privéfeest. Heeft u in dit soort gevallen wel eens gedacht aan een foodtruck. Een foodtruck huren is tegenwoordig zeer populair. U kunt de truck namelijk overal kwijt. Op een parkeerplaats, een grasveld of hal, u bepaalt waar. De foodtruck is namelijk gemakkelijk te verrijden. Dus wat voor feest u ook geeft, met een foodtruck maakt u het af.

Foodtruck in combinatie met andere catering

In de meeste gevallen is het mogelijk om een foodtruck te huren in combinatie met andere soorten catering. Denk hierbij aan niet alleen aan bier, wijn en fris, maar ook koffie, cocktails, juices en smoothies. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een foodtruck in combinatie met andere catering zijn alle ingrediënten aanwezig voor een succesvol evenement. U heeft daarbij ook geen zorgen om het opbouwen of klaarzetten van een foodtruck of andere catering bars. Dit wordt namelijk in zijn gehele setting opgebouwd. Op uw gewenste locatie en inclusief zit- en eetplaats mogelijkheden. Desgewenst worden er zitjes en statafels uitgeklapt.

Flammkuchen foodtruck huren

Unieke ‘flamm in de kuchen’ food truck

Bent u nou echt op zoek naar een unieke food truck? Een foodtruck dat niet de standaard pizza’s en patatjes aanbiedt? Wellicht dat een Flammkuchen Foodtruck huren dan iets voor u is. Deze truck levert 4 hoogstaande Flammkuchen recepten. Hier is rekening gehouden met de wensen van de bezoeker. Zo zijn er twee vleesgerechten, een visgerecht en tevens een vega gerecht. Zo is er voor ieder wat wils.

Flammkuchen

Flammkuchen, ook wel bekend als tarte flambée, is een delicatesse uit de Elzas. Het wordt geassocieerd met een krokante dunne bodem en een romige topping  met spek en champignons. Tegenwoordig is de Flammkuchen volledig naar eigen smaak samen te stellen. Ook voor vegetariërs! Het heeft veel weg van de pizza, maar heeft toch zijn eigen kenmerken. Kiest u voor een overheerlijke smaakexplosie met meerdere ingrediënten of bent u fan van de klassieke tarte flambée met spekjes, kaas en ui.

Heeft u interesse in een foodtruck of wilt u graag een andere truck voor catering huren? Kijk dan eens online bij bedrijven die u van barverhuur kunnen voorzien. Hier vindt u meerdere mogelijkheden om uw evenement, festival of feest succesvol te laten slagen!