Wat voor foodtrucks zijn er?

Wat voor foodtrucks zijn er?

Een foodtruck is een vervoersmiddel waarin eten in wordt verzorgd. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om de truck in te zetten op verschillende locaties. De foodtrucks zijn te vinden op locaties zoals festivals, georganiseerde evenement of zelf op personeelsfeestjes. De truck bestaat in verschillende soorten. Benieuwd naar de verschillende foodtruck? Of over wat voor foodtruck zijn er? Lees dan deze blog.

Trucks met diverse gerechten

Het vervoersmiddel wordt gezien als een restaurant dat zich verplaatst op wielen. In de truck zit een kleine keuken waar verschillende gerechten in bereid kunnen worden. Het is een vervoersmiddel dat te zien is in diverse thema’s. Hieronder is een overzicht van gerechten die regelmatig bereid worden op een kleien oppervlakte:

  • Indy truck: Hierin worden verrassende gerechten gemaakt. Doormiddel van een wok pan worden er heerlijke verse groentes gekruid. Na het kruiden ontstaat er een typisch Thais gerecht.
  • Wafel-bus: In deze vervoersmiddel worden er zelfgemaakte wafels gemaakt. Het is een zoet gerecht dat gemakkelijk inzetbaar is.
  • Tosti truck: Tosti is een makkelijke lunch om te maken. Het is mogelijk om diverse tosti’s te maken zodat er voldoende keuze is.
  • Smoothie truck: Dit is een drinkwaren die bestaat uit allerlei fruitsoorten. Het is erg gemakkelijk te maken en bovendien bestaat het uit veel vitamines en vezels.
  • Snacktruck: Een patatje of frikandel is altijd goed. Hier is alleen een frituur voor nodig om een goed snack te serveren.
  • Pizza foodtruck: Pizza zijn gemakkelijk te maken en kunnen in verschillende smaken gemaakt worden. Dit is een fijn gerecht om te bereiden in de truck.

Er zijn nog zoveel mogelijkheden om in een foodtruck te maken. Afhankelijk van de oppervlakte ruimte kan de grote van de keuken worden bepaald. Hoe groter de keuken, hoe meer gerechten er bereid kunnen worden. Kijk online naar meer overzichten van wat voor foodtrucks zijn er?  

Wat voor foodtrucks zijn er
Wat voor foodtrucks zijn er

Keukenruimte binnen een foodtruck

In de blog willen we antwoord geven op de vraag: wat voor foodtrucks zijn er? In de foodtruck heb je ruimte nodig om te kunnen koken. De oppervlakte ruimte waar de keuken zich in bevind, kan een bepalend factor zijn voor het maken van een recht. Het is verstandig om de oppervlakte praktisch in te richten zodat alle ruimte goed wordt gebruikt. In de foodtruck moet er ook rekening worden gehouden met de beweegvrijheid. Afhankelijk van de oppervlakte kan je bepalen hoeveel medewerkers erin gezet kan worden. Een goede samenwerking tussen de medewerkers kan een bepalende factor hebben voor de oppervlakte. De foodtruck zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. De kleine truck wordt vooral ingezet voor simpele gerechten. Dit zijn gerechten die bereid kan worden door één persoon. Het middelformaat truck is geschrikt voor iets uitgebreider gerechten. In deze truck wordt vaak twee tot drie gerechten in bereid. Dan is er ook nog het grootste formaat. Als de zaken goed lopen is er een mogelijkheid om te gaan uitbreiden. Hiervoor is de grote foodtruck geschrikt voor. De oppervlakte ruimte van deze truck geeft de mogelijkheid om meer medewerkers in te schakelen.

Nieuwsgierige geworden? Lees hier meer over de foodtruck en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *