Wat is een een partyboot? 3 voorbeelden!

Een partyboot, wat is dat precies? Iedereen houd zo nu en dan wel van een feestje. Indoor of outdoor het maakt de meeste mensen niet uit. Maar steeds meer zie je dat er nu ook bootfeestjes worden georganiseerd. Zie jij jezelf al heerlijk flaneren over het water met je favoriete muziek. Helaas gaat het nu lastig in de tijd die we leven, maar het houdt ons niet tegen om je te vertellen welke tofste partyboot feestjes er worden gegeven. Ben je benieuwd? Lees dan onze blog!

Hoe boek je een evenement?

Het hangt er vanaf waar jij op zoek bent. Zoek je een feest dat al voor jou is georganiseerd, zoals een boot festival. Dan is er meestal een voorverkoop om tickets te kopen die toegang geven totdat evenement. Of ben je van plan om zelf een feest te organiseren, dat kan! Maar dat hangt van een paar factoren af, hoeveel mensen verwacht je, wat voor type thema is het, de locatie of er eten inbegrepen zit? Meestal wordt er van tevoren een offerte ingevuld met de wensen die jij als klant hebt. Zo kan het betreffende bedrijf met jou contact opnemen om akkoord te gaan met jouw offerte. Het kan zijn dat er iets niet mogelijk is en dat er samen een nieuwe offerte moet worden opgesteld.

Welke partyboot feestjes worden er gegeven?

Net zoals dat festivals een organisatie hebben, bestaan er ook organisaties voor een boot feest. Hieronder lichten we een paar voor je uit.

 • Boatchella
 • Event op het water 
 • Partycharter

Partyboot Boatchella

Ben je opzoek naar een bootfeest om nooit te vergeten? Dan ben je bij boatchella op het juiste adres. Zij geven namelijk de mogelijkheid om op verschillende locaties beschikbaar te zijn. Zoals in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem. Zo kan je zelf kiezen welke locatie voor jou het beste uitkomt. Het leuke aan hun is dat ze elke week wel op één van hun locaties staan. Zo valt er bijna nooit een feestje te missen. Ze hebben een toegankelijkheid tot wel 450 man en hebben zelf hun eigen dj’s. Het kan zo zijn dat bij je kaartje een buffet is inbegrepen.

Event op het water

Vind je het nou leuk om zelf een feest te organiseren? Dat kan, bij event op het water is het mogelijk om zelf een eigen feest te organiseren. Of het nou een personeelsuitje is tot 100 man of een familiefeest. Je kan haast voor alles bij hun terecht. 

 • Trouwlocatie
 • Borrelboten
 • BBQ Boten
 • Business events
 • Familiefeesten
 • Dineren
 • Partyboot
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Groepsdiner

Zo zie je dat ze over een tal van opties beschikken. Ze hebben wel plek tot 700 man, dus je hoeft er niet over in te zitten of het gaat passen.

Partycharter

Partycharter is één van de grootste boekingskantoren van Nederland. Ze hebben boten liggen door heel Nederland en hebben ruim 25 jaar ervaring in de partyvaart. Omdat ze in bezit zijn van genoeg boten kijken ze samen met jou welke boot bij jou event past. Ze geven jou eerlijk advies om samen de beste keuze te maken voor jouw feest. Dit is ideaal voor studenten jongeren vakanties. Ben je niet tevreden over het voorstel? Dan kan je dat eenvoudig aangeven en veranderen ze het voor jou.

Vond je dit een interessante blog? Lees dan ook onze andere blogs betreft festivals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *