Doorgaans ga je pas aan de sterke drank tijdens de apres-ski. Meestal zelfs pas als er al een aantal goudgele biertjes is gedronken. Maar deze keer is het anders. Sonnema komt namelijk met een fantastische winactie; koop een literfles Berenburg met een halshanger en win een trip met drie van je beste vrienden naar de coolste pistes en de toffe apres-ski party’s tijdens de Dutchweek in Gerlos, Oostenrijk. Koop dus snel een literfles van deze typisch Nederlandse sterke drank, vul de code in en geniet van een weekje sneeuwpret tijdens dit geweldige event in de Oostenrijkse bergen.

Sterke drank kopen

Om mee te dingen naar deze hoofdprijs moet je eerst het actieproduct aanschaffen. Omdat het om alcohol gaat, moet je dus ook 18 jaar of ouder zijn om te kunnen meedoen. Zelfs als je online drank gaat kopen, wordt daar streng op gecontroleerd. Het gemak van bestellen via het wereldwijde web is natuurlijk dat je niet zelf naar de slijterij hoeft. En als je slim bent, schaf je meteen meer dan één fles aan. Zo ontvang je meerdere codes die je kunt invullen en heb je dus meer kans op die 4-daagse skivakantie!

De Dutchweek

Dutchweek Gerlos is vooral gericht op het organiseren van events in de sneeuw. Skiën, snowboarden en de bijbehorende feestjes staan centraal tijdens jouw perfecte wintersportvakantie. Het hele dal kleurt oranje, dankzij de oer-Hollandse gezelligheid in combinatie met een biertje of een mixje met sterke drank!

Dit jaar vindt deze feestweek plaats van woensdag 4 april tot en met zondag 8 april. Sluit aan bij een feestje na een vermoeiende dag op de piste en dans op de leukste deuntjes tot in de vroege morgen. Wil jij hierbij zijn? Check dan de winactie en bestel snel een fles Berenburg. De actie loopt tot 1 maart, dus wacht niet te lang.

De hoofdprijs naar Dutchweek Gerlos is inclusief:

  • Vervoer
  • Hotel + ontbijt
  • 3 overnachtingen
  • Toegang tot alle feestjes
  • Huur van materiaal

Geen hoofdprijs? Niet getreurd. Er worden ook mooie troostprijzen vergeven. Wat dacht je van een dagje Snowworld? Ook zijn er 10 unieke mutsen en 10 nekwarmers van Sonnema te verdienen.