Wijn kan op ontzettend veel verschillende manieren worden gedronken. Ieder seizoen zijn andere wijnen populair en ook op het gebied van wijnglazen en de verpakking zijn er veel trends te zien. Wij houden jou op de hoogte van de trends op het gebied van wijn en na het lezen van dit artikel weet jij precies wat er in deze wereld speelt. 

Wijn online bestellen

Wijn online bestellen is gemakkelijker en goedkoper dan ooit. Goedkope wijn bestellen is dé trend van 2021. Online wijn bestellen is makkelijk en het online bestellen van wijn groeit door het coronavirus. Online de wijn bestellen en thuis wachten totdat deze geleverd wordt is natuurlijk hartstikke luxe en makkelijk. Je hoeft tegenwoordig de deur niet meer uit om kwalitatief goede wijn te drinken. Bestel speciale wijnen voor een verjaardag en maak iedere gelegenheid een feest. Wijn hoort erbij! 

Rode wijn uit de koeling

Rode wijn uit de koeling is een trend die over komt waaien vanuit de zuidelijk gelegen landen. In landen zoals Italië en Spanje is het drinken van koude rode wijn al jaren populair, maar in Nederland werd dit nog niet veel gedaan. Vanaf aankomende zomer wordt verwacht dat ook rode wijn koud gedronken zal gaan worden. Op een warme dag is er niets lekkerder dan een koud wijntje en waarom zou koude rode wijn dan raar zijn? Wij zijn overtuigd!

Duurzame wijn

Duurzame wijn stijgt in populariteit. We kunnen niet meer ontkennen dat de aarde aan het opwarmen is en dat veel factoren hieraan bijdragen. Door duurzame wijn te kopen kun je een steentje bijdragen. Natuurlijk zul je veel meer moeten doen dan het drinken van duurzame wijn, maar bijdragen aan het milieu terwijl je wijn drinkt klinkt als een goed plan! Duurzame wijn kan wellicht iets duurder zijn dan wijn die dit niet is, maar wij zijn ervan verzekerd dat de wijn het waard is. Aangezien duurzame wijn steeds meer stijgt in populariteit, worden er continu nieuwe soorten op de markt gebracht. Dit betekent dat de kans steeds groter wordt dat er een duurzame wijn te koop is die jij ook lekker vindt!

Verpakking

De verpakking van een wijn moet naast duurzaam, ook nog eens fotogeniek zijn. Wie wil er nou niet een prachtige fles wijn delen met hun volgers op Instagram? Van roze verpakkingen tot verpakkingen die eruit zien alsof de fles wijn duizenden euro’s kost: het zal allemaal voorbijkomen in 2021. Het belangrijkste bij wijn is natuurlijk de inhoud. Deze inhoud kun je showen in prachtige wijnglazen, die net even anders zijn dan het klassieke wijnglas. 

Kan jij je wel vinden in deze trends op het gebied van wijn in 2021? Of ben je ervan verzekerd dat koude rode wijn het nooit zal gaan maken in Nederland? Alleen de tijd zal het leren! Ondertussen kun je blijven genieten van jouw favoriete soort wijn, maar kun je deze wel steeds makkelijker online bestellen. Heb jij al eens online wijn besteld? Zo niet, dan zul je dit in de toekomst vast en zeker een keer gaan doen.