Geef je foodtruck een leuke kerst update!

Hoe versier je een foodtruck met kerstversiering?

Iedereen is aan het wachten, op een van de geweldigste feestdagen van het jaar. Jazeker dat is kerst. Iedereen komt weer bij elkaar maar helaas gaat het in deze tijd anders dan verwacht, normaal ging je lekker uiteten maar dat kan op dit moment maar tot een bepaalde tijd of zelfs niet. Hier kan jij als foodtruck ondernemer gebruik van maken door jouw foodtruck om te toveren naar een kerst foodtruck. Lees deze blog om te weten hoe je van jouw foodtruck een kerst foodtruck maakt!

Waarom kerstversiering op je foodtruck?

Je wil natuurlijk graag meer klanten naar je foodtruck toe lokken, zodat je meer verkoopt. We gaan jou eens een geheimpje vertellen. Mensen houden van versieringen, of het nou groot, klein, vel of vol is. Het maakt ons niet uit. Vooral tijdens de feestdagen kan het iedereen blij en enthousiast maken. Als jij jou foodtruck versiert met kerstverlichting zorgt het er niet alleen voor dat jouw foodtruck er kerstig uitziet, het zorgt er ook voor dat er meer mensen naar jouw foodtruck toe komen.

Welke kerstversieringen voor mijn foodtruck?

Er zijn op dit moment zoveel mogelijkheden om jouw foodtruck te versieren. Het hangt er eigenlijk af van hoe jij het wil hebben en wat je er allemaal in wil hebben. Maar gelukkig is die keuze simpel en makkelijk. We laten je een paar voorbeelden van versieringen zien.

  • Mini kerstboom
  • Kerstverlichting
  • Kerstballen

Mini kerstboom

Tegenwoordig hebben de meeste mensen een kerstboom in huis. Leuk met al die kerstversieringen. Helaas gaat een kerstboom niet samen met een foodtruck aangezien de kerstbomen redelijk groot zijn. Maar gelukkig kan het nu op een andere manier. Je zou ervoor kunnen kiezen om een mini kerstboom te kopen en die te versieren met licht en eventueel kerstballen. Het enige wat anders is, is dat het een kleinere variant is. Deze is makkelijk in je foodtruck op te bergen. Je kan de mini kerstboom op één van de hoeken voor je foodtruck plaatsen. Of je koopt er twee, één aan beide hoeken voor nog een betere kerstsfeer.

Kerstverlichting

Tijdens kerst is licht heel belangrijk, het is sfeervol, mooi om naar te zien. Bijna iedereen heeft het tijdens de kerst, of het nou in de kerstboom of buiten is. Het is haast niet te missen tijdens deze feestdagen. Het is daarom ook verstandig om kerstverlichting voor jou foodtruck te gaan gebruiken. Er zijn natuurlijk veel opties met kerstverlichting, welke kleuren wil en wat voor lengte past het best bij jou. Gelukkig bestaan er verschillende maten kerstverlichting. Zo kan je altijd de maat voor jou vinden.

Kerstballen

Kerstballen zijn tijdens de kerst ook niet te missen. Je hebt ze in verschillende maten, kleuren, vormen. Alleen je vraagt je misschien af waar zou ik ze moeten plaatsen bij mij? Je zou ervoor kunnen kiezen om ze aan het planfond vast te maken, of aan de voorkant van je foodtruck, en als je een mini kerstboom hebt kan je die er natuurlijk ook mee versieren.

Vond je dit een interessante blog? Lees dan ook onze andere blogs betreft foodtrucks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *