Noten zijn ontzettend lekker en gezond. Ze zijn rijk aan vetten en eiwitten en zijn zeer geschikt voor het stillen van stevige trek. Alleen is het geen product waar je meestal aan denkt als je in de supermarkt bent. Daarnaast is het, vanwege de huidige toestanden rondom het coronavirus, niet altijd mogelijk om de markt te bezoeken.

Dankzij de maatregelen rondom deze pandemie is het niet makkelijker geworden om fysiek te gaan shoppen. Maar wist jij dat je noten ook eenvoudig online kan bestellen? Ook bij een echte branderij! Dat is makkelijk, snel en lang niet zo duur als je zou denken. Daarnaast weet je zeker dat een echte branderij echte kwaliteit levert. Zo kun je verantwoord genieten van jouw favoriete notenmix.

De voordelen van online bestellen

Online bestellen heeft vele voordelen, zeker als je ze direct bij een echte, erkende branderij bestelt. Denk maar aan het volgende:

  • Je hebt een ruim assortiment. Altijd genoeg keus dus!
  • Het wordt gemakkelijk bij je thuis bezorgd, zodat jij de deur niet uit hoeft.
  • Je hoeft geen rekening te houden met de maatregelen rondom het coronavirus. Geen drukke (super)markten dus.


Verder heeft een branderij de juiste expertise die ervoor zorgt dat de noten echt perfect geproduceerd worden. Ze weet je zeker dat je topkwaliteit in huis haalt, wat je ook bestelt.

Kies en mix wat jij wil

Het maakt niet uit of je heel kieskeurig bent en alleen van walnoten houdt. Of je bent een echte liefhebber en je wilt het liefst alles in huis halen. Je kunt online eenvoudig je eigen notenmix samenstellen. Of je kan voor een notenbox kiezen, zodat je de komende maanden (of weken) wel goed zit. Je bepaalt helemaal zelf welke soorten je koopt en hoeveel gram of dozen. De prijs wordt altijd vooraf gemeld, zodat je bij het betalen niet voor een verrassing komt te staan. Houdt natuurlijk wel rekening met eventuele bezorgkosten.

Kortom: online noten bestellen bij een erkende branderij biedt vele voordelen en mogelijkheden. Juist nu het niet meer zo eenvoudig is om naar een echte (super)markt te gaan, is online bestellen nog nooit zo aantrekkelijk geweest.