Liever ijsjes op locatie? Zo regel je dat!

ijsjes op locatie

Heb je binnenkort een feestje? Van je zoon, vriend of iemand ander en wil je graag iets speciaals voor ze regelen? Dat kan! Tegenwoordig is het mogelijk om ijsjes op locatie te krijgen. Vooral in de zomer kan het lekker verkoelend zijn. Zou je dit leuk lijken en wil je graag weten hoe je ijsjes op locatie regel? Lees dan onze blog om daarachter te komen!

Geschiedenis van ijs

Volgens de geschiedenis waren het chinezen die in de 14e eeuw voor het eerst ijs maakten. Het was daar op een of andere manier al jaren bekend totdat opeens een Italiaanse man genaamd Marco Polo het recept mee richting Italië nam om het daar vervolgens op de markt voor uit te zetten. Vroeger leek het niet echt op ijs en was eigenlijk meer een mengsel van een melkijs en een sorbet. Het heette de 

stijds een ‘sherbet’. Vervolgens in de 16e eeuw nam een vrouw genaamd Catharina de Medici het ijsrecept naar Frankrijk. De reden dat ze het recept mee nam naar Frankrijk is omdat ze het wilde gaan uitserveren aan bruiloften die destijds georganiseerd werden. In loop van tijd werd het ijs zo populair dat het snel heel Europa rondging. Helaas konden vroeger alleen de rijker e van profiteren 

Hoe ziet een ijscowagen eruit?

Misschien heb je ze wel eens gezien, op markt of midden in de stad. Ze staan dan meestal te rinkelen met de bel en roepen dat ze ijsjes verkopen. Tegenwoordig zie je steeds meer staan. Maar het leuke daarvan is dat je ze nu ook op locatie kan krijgen. Voordat je een ijscokar wilt gaan huren moet je even een paar dingen.

  • Hoeveel personen komen er
  • Wat zijn jou uitgaven
  • Welke smaakjes zou je willen
  • Aantal ijsjes
  • Locatie
  • Datum
ijsjes op locatie

Hoe regel je een ijscowagen op locatie?

Zo nu je de stappen hebt ingevuld kunnen we verder met de zoektocht, er zijn verschillende manieren om te gaan zoeken, maar wij gebruiken de welbekende google. Het reden van het lijstje wat je van tevoren hebt ingevuld is zodat je makkelijk opzoek kan gaan naar de beste ijscowagen voor jou evenement. 

Stap 1: het zoeken naar een ijscowagen verhuurbedrijf

Je zoekt op internet naar ‘ijscowagen huren” en je klikt aan die jij geschikt vindt voor je evenement. Let er wel op dat ze reiskosten kunnen gaan vragen, om geld te besparen kan het verstandig zijn om één ijscoverhuurbedrijf zo dicht mogelijk te hebben bij de betreffende locatie. 

Stap 2: een offerte aanvragen

Verhuurbedrijf gevonden? Dan is de volgende stap, het maken van een offerte. Een offerte wordt gedaan om precies te kijken wat jou wensen te zijn en aan de hand daarvan als jullie beiden akkoord gaan, verder het proces te regelen. Zodra jij je offerte hebt ingevuld met de benodigde informatie vanuit het lijstje en tevreden bent is het alleen nog maar het versturen daarvan. Nu is het eigenlijk alleen nog maar wachten totdat het betreffende verhuurbedrijf contact met jou opneemt, dat kan via de email of telefoon zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *