Wil je een foodtruck op locatie in Rotterdam?

Een foodtruck op locatie in Rotterdam? Dat kan! Als je een foodtruck op locatie wilt is het natuurlijk fijn dat er een ruim aanbod beschikbaar is bij jou op locatie. Tegenwoordig kunnen foodtruck verhuurbedrijven overal op locatie komen, maar hoe dichterbij het verhuurbedrijf van jouw locatie zit, hoe goedkoper het voor jou is. Wil je graag weten welke foodtrucks op locatie in Rotterdam zijn? Lees dan onze blog om daarachter te komen!

 

Waarom een foodtruck op locatie?

Door een foodtruck op locatie te hebben zorg je ervoor dat je uniek bent want niet iedereen heeft dat. Daarnaast kunnen de mensen die bij jouw evenement aanwezig zijn makkelijk en snel eten halen. Het ziet er leuk en sfeervol uit omdat jouw foodtruck gespecialiseerd is naar de thema en stijl die jij hebt opgegeven. Ook heb je nog eens een mooie achtergrond voor de foto’s die jij met je vrienden kunt gaan maken. En natuurlijk niet te vergeten het eten wat ze aanbieden. Kortom zijn er eigenlijk alleen maar pluspunten om een foodtruck op locatie te hebben.

 

Wat voor soorten foodtruck zijn er in Rotterdam?

  • Go- Celebrate (Rotterdam)
  • Foodtruckbooking (Eindhoven)
  • Toettoetfood (Rodenrijs)

Go- Celebrate

Nu je weet waarom een foodtruck op locatie handig en leuk kan zijn wil je misschien ook wel weten welke foodtruck verhuurbedrijven er in/bij Rotterdam zijn. We maken het je makkelijk en beschrijven we een paar verhuurbedrijven in Rotterdam voor je uit.

Go- celebrate is een foodtruck verhuurbedrijf in Nederland. Ze zijn gevestigd in Rotterdam zelf. Dus ideaal, lekker dichtbij. Ze hebben op dit moment een samenwerking met de gemeente van Rotterdam om 12 foodtrucks op verschillende locaties te plaatsen. Ze hebben daarom ook een ruim aanbod aan foodtrucks die je op locatie kan krijgen in Rotterdam. 

  • The BBQ-trailer
  • Warung kripik foodtruck
  • De ijscoman
  • Vis foodtruck
  • Pizzabus Sylvano
  • Indiaanse foodtruck

Doordat ze een ruim aanbod hebben, is het makkelijker voor jou om een keuze bij hen te maken. Aan de hand van een offerte kan je eenvoudig een foodtruck bij hen bestellen.

Foodtruckbooking


Foodtruckbooking is een van de grootste foodtruck verhuurbedrijven in Nederland. Ze zijn gevestigd in Eindhoven. Op dit moment hebben ze online experts in België, VS, Duisland en Spanje. Ze hebben dit om in verschillende landen over de wereld meer kennis op te bouwen betreft foodtrucks. Omdat ze zo’n groot bedrijf zijn kan je ook van hun verwachten dat ze een heel groot keuze hebben betreft foodtrucks. Je kan het je gek niet bedenken wat ze allemaal tot aanbod hebben.

Toettoetfood

Toettoetfood is een foodtruck verhuurbedrijf gevestigd in Rodenrijs. Ze hebben een ruim aanbod aan foodtrucks beschikbaar. Kortom altijd genoeg keus om de juiste foodtruck uit te kiezen die jij graag op je evenement aanwezig wilt hebben. Ze hebben op al meer dan 5000+ evenementen gestaan dus de ervaring die ze hebben in dit vak is zeker aanwezig. 

Vond je dit een interessante blog? En wil je graag meer weten? Lees dan ook onze andere blogs betreft foodtrucks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *