Een foodtruck op locatie? Dit kun jij kiezen

Hij is niet meer weg te denken van het festivalterrein. Het gaat in dit geval niet over een dj, biertje of een vuurwerkshow, maar we hebben het hier over een foodtruck. Heerlijke smoothies of verse hamburgers op een festival wie wil dat nou niet. Foodtrucks zijn niet alleen op festivals een leuke toevoeging. Hier lees je meer over een foodtruck op locatie

Welke foodtrucks bestaan er?

Je hebt vele verschillende soorten foodtrucks. Of je nou wilt gaan voor gezond eten, of dat iets lekker beter uitkomt. De keuze is reuze. Hieronder staan verschillende soorten foodtrucks en categorieën op een rijtje.

 • Aziatische foodtruck
 • Hamburgers & barbecue
 • Champagne, cava en andere alcoholische dranken
 • Koffie & thee
 • Broodjes voor bij de lunch
 • IJswagen met ijs en andere zoet hapjes
 • Pizzatruck 
 • Frituur met bijvoorbeeld patat
 • Vegan en vegetarisch
 • Hotdogtruck

Hierboven staan 10 verschillende soorten categorieën op een rijtje. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten foodtrucks. Voor bijna alle soorten voedsel bestaat ook een foodtruck!

Foodtruck op locatie bij een bruiloft?

Het regelen van een bruiloft kan hectisch zijn; de locaties, uitnodigingen en jouw huwelijksreis. Ook moeten alle gasten voorzien worden van eten en drinken. Hiervoor kan een foodtruck de perfecte oplossing zijn. Met een foodtruck op een bruiloft geef je een unieke draai aan de catering hiervan. Zo maak je er een onvergetelijke bruiloft van.

Foodtruck op locatie bruiloft

Foodtruck op jouw verjaardagsfeest

Houd jij van flink uitpakken tijdens een verjaardagsfeest en wil je een feest geven waar niet alleen je vijf beste vrienden komen? Of bereik je de speciale leeftijd van 50 jaar of misschien wel ouder? Bij een groot verjaardagsfeest is een foodtruck de perfecte oplossing. Je kunt al jouw gasten voorzien van eten en drinken. Zo kun jij je focussen op het vieren van je verjaardag in plaats van de hele dag door te brengen in de keuken.

Foodtruck op locatie bij jouw bedrijf

Het dagelijks hebben van een foodtruck bij jouw bedrijf is misschien iets te gek. Wel kun je bij de opening van je bedrijf gaan voor een foodtruck op locatie. Of houd je een jubileum en wil je eens goed uitpakken, dan kan een foodtruck een leuke oplossing zijn. Wist je dat veel grote bedrijven in Nederland geregeld gebruik maken van foodtrucks? Zo zijn La Place, Talpa TV, Mora en Converse jou al eens voor geweest. 

Foodtruck op locatie

Een foodtruck regelen op locatie

Benodigde tijd: 20 minuten.

Regel makkelijk een foodtruck bij jouw bruiloft, verjaardagsfeest en bedrijf.

 1. Zoek wat jij wilt hebben 

  categorie foodtruck uit die jouw behoefte kan vervullen. Heb je dit gedaan, dan kun je hiervoor gaan zoeken op internet. Je hebt hiervoor diverse websites die een groot aanbod aanbieden aan foodtrucks.

 2. Neem contact op

  Ben je geïnteresseerd geraakt naar een foodtruck voor op je feest of bedrijf? Kies dan eerst een categorie foodtruck uit die jouw behoefte kan vervullen. Heb je dit gedaan, dan kun je hiervoor gaan zoeken op internet. Je hebt hiervoor diverse websites die een groot aanbod aanbieden aan foodtrucks.

 3. Geniet van het heerlijke eten

  Heb je alles afgesproken met de eigenaar van de foodtruck, dan is het aftellen geblazen. Geniet op het feest van heerlijk vers eten zonder daar zelf moeite voor te doen. Wie wil dat nou niet.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *