Een foodtruck op een bruiloft wie wil dat nou niet dat kan gemakkelijk geregeld worden. Als jij een bruiloft hebt met een feest erbij dan kan daar een foodtruck staan. Voor allerlei lekkere hapjes en drankjes. Dit is natuurlijk erg fijn, want de foodtruck kan gewoon naar het feest toe rijden en dan heeft de foodtruck alleen een staanplek nodig. Dus als je een bruiloft hebt met een mooi feest dan is het aan te raden een foodtruck te huren voor op het feest van de bruiloft. Het is namelijk niet alleen lekker en om allerlei eten en drinken te kunnen halen het is ook nog eens mooi, want vaak zien foodtrucks er van buiten sierlijk uit.

Hoe werkt dat een foodtruck op een bruiloft?

Als je een foodtruck op je bruiloft zou willen kan dat. Door er een te huren en dan moet je met degene die de foodtruck beheerd even de dagplanning doornemen. En aangeven wat er moet gebeuren. Dus bijvoorbeeld hoeveel mensen er gaan komen zodat er rekening gehouden kan worden met hoeveel eten en drinken er moet komen. Het is ook altijd handig om aan te geven voor hoelang de foodtruck aanwezig moet zijn. En als je dit allemaal een beetje goed hebt besproken en geregeld dan is het altijd handig om alvast een goede plek te zoeken waar jij de foodtruck zou willen plaatsen. Dan kan de foodtruck naar de het feest toe komen rijden. En op de desbetreffende plek staan een zorgt er dan voor dat er voor de gasten lekker eten en drinken komt.

Waarom een foodtruck op een bruiloft?

Een foodtruck op een bruiloft is niet alleen handig omdat je dan voor de gasten eten en drinken hebt. Het is ook nog eens een leuke toevoeging voor jouw bruiloft en ziet er mooi uit. Foodtrucks hebben ook vaak lekker eten en drinken. Je kan bijvoorbeeld ook een foodtruck huren voor op jouw bruiloft met alleen maar lekkere drankjes en cocktails. Deze cocktails worden dan voor jou en alle gasten op het feest gemaakt en zijn vaak erg lekker. Maar je hebt ook foodtrucks die alleen maar burgers of ijs verkopen. Dan is er genoeg lekker eten voor iedereen op jouw bruiloft. Dus het is zeker een aanrader om een foodtruck te huren voor op jouw bruiloft.

wedding-1846114__340

Is een foodtruck op je bruiloft betaalbaar?

Je kan je natuurlijk wel voorstellen dat als je een groot feest geeft voor je bruiloft dat dat dan niet goedkoop gaat zijn. Maar de prijs van het huren van een foodtruck hoeft niet per se al te duur te zijn. Dit ligt vaak aan wat voor foodtruck jij zou willen. Bijvoorbeeld een foodtruck met eten en drinken voor de gasten zal duurder zijn dan een foodtruck met alleen drankjes. Maar vaak ligt het er ook aan hoe groot het feest is. En hoeveel gasten er zijn, want hoe meer gasten hoe meer eten en of drinken er geregeld moet worden door de eigenaar van de foodtruck. Hier een paar voorbeelden wat de prijs kan beïnvloeden:

  • De hoeveelheid gasten
  • Het soort eten en of drinken dat er geregeld moet worden
  • hoe groot het feest is
  • De tijd dat de foodtruck aanwezig moet zijn

Vond je dit een interessante blog? Lees dan snel ook onze andere blogs!