Bespaar geld door goedkope parkeerplaatsen buiten de luchthavens te vinden

Of je nu dagen of weken weg bent, het is normaal dat je je auto ergens veilig wilt parkeren. Het liefst moet de plek, waar je je voertuig tijdens je afwezigheid parkeert, goedkoop, veilig en ook handig te bereiken zijn. Parkeren op de luchthaven lijkt het simpele antwoord want er is tenslotte geen handigere en veiligere plek om je auto te parkeren, toch? 

Maar dit is echt niet het geval! Parkeerplaatsen buiten de luchthaven winnen om verschillende redenen aan populariteit. Het enige mogelijke nadeel van het gebruik van een parkeerplaats buiten de luchthaven kan het van tevoren moeten reserveren zijn. Maar elk nadeel heeft ook zijn voordeel want zo ben je altijd verzekerd van een plekje en dat is iets dat niet gegarandeerd wordt op de luchthaven zelf!

En ik ben nog maar net begonnen met het opsommen van de voordelen van het gebruik van een parkeerplaats buiten de luchthaven. De kosten voor je reis kunnen de pan uitrijzen als je tijdens je afwezigheid gebruik moet maken van een betaalde parkeerplaats. Als je kunt besparen door buiten de luchthaven te parkeren, heb je tijdens je reis ook meer te besteden. 

Parkeerplaatsen buiten de luchthaven zijn natuurlijk goedkope alternatieven voor het parkeren op de luchthaven. Deze parkeerplaatsen zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de parkeerbehoeften van hun klanten en als extra service word jij naar de terminal gebracht. Niet alleen is het dagtarief soms maar de helft van het tarief dat je voor het parkeren op de luchthaven betaalt, de betrouwbare shuttledienst is gratis te gebruiken en er is op het parkeerterein volop beveiliging aanwezig.

De parkeerplaatsen buiten de luchthaven liggen natuurlijk iets verder weg maar het is geenszins een ondenkbaar grote afstand. Meestal liggen ze op ongeveer 1,7 km van de luchthaven, dus zelfs als je te laat bent, is niet alle hoop verloren dat je je vlucht mist. Bovendien zijn de shuttlediensten meestal erg snel. Al deze factoren, gecombineerd met de lage kosten, maken het heel aantrekkelijk om je auto niet langer op een dure plek op de luchthaven te parkeren.

Dergelijke parkeerplaatsen hebben ook promoties en aanbiedingen voor mensen, die frequent vliegen. Dit betekent dat je echt maar een fractie van het bedrag uitgeeft, dat je voor het parkeren op de luchthaven kwijt zou zijn. 

Auto te parkeren op vliegveld Eindhoven? Bezoek eazzypark.nl voor promoties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *