Top 10 buiten vloerkleden

De mooiste vloerkleden voor buiten

De top 10 buitenvloerkledenDe buitenvloerkleden zijn een echte hardloper als de temperatuur omhoog schiet. In april en mei zie je dat iedereen weer graag zijn tuin mooi maakt. Een vloerkleed voor buiten mag dan zeker niet ontbreken. Dit geeft je zitje buiten net dat beetje extra. Omdat wij graag wat inspiratie geven hebben wij de top 10 vloerkleden, of eigenlijk van woorden die gebruikt worden als buiten vloerkleed. Dit met een knipoog naar de standaard top 10 lijsten.

Nummer 1: Op nummer een staat de term ‘buiten kleed’. Dit is een term die is veel verschillende varianten benoemd wordt. Je kunt ook denken aan een picknick kleed maar ook aan een echt vloerkleed voor buiten. Deze term staat met stip op nummer 1.

Nummer 2: Met een gedeelde tweede plaats hebben we Buiten vloerkleed en Buitentapijt. Beide met een gemiddelde volume van 1900 opdrachten per maand. Dit is ook de algemene term die gebruikt wordt als je in de oriënteerde fase zit als je de tuin of zitje extra aankleding wilt geven.

Nummer 4: Buitentapijt is een term die echt in opkomst is. Voorheen werden vloerkleden namelijk buiten helemaal niet gebruikt. Je ziet dat de oudere generatie zich er nu ook bewust van is en zij gebruiken het woord tapijt nog veel.

Nummer 5: Op de gedeelde 5e plek vinden we kleed voor buiten en buitenvloerkleed. De mensen die Google Voice Search gebruiken zijn vaak uitgebreider. Maar ook de mensen die echt inspiratie zoeken gebruiken deze term vaak.

Nummer 7: Er is dan nog de gedeelde 7e plek voor 4 verschillende termen. Dit is namelijk de term buitenvloerkleed met een merk. De woorden buitenvloerkleed ikea, buitenvloerkleed xenos, buitenvloerkleed kwantum en buitenvloerkleed Karwei delen met z’n 4en deze plek.

Ben je echt op zoek naar een geweldig vloerkleed dat je buiten op je terras kunt gebruiken? Check dan alle inspiratie voor vloerkleden. Geweldige verhalen van merken als Brinker en Bloomingville.

Kleed buiten